Alle vacatures

Vacature verkeersmaatregelenmonteur

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je goed met mensen communiceren en heb jij een goed verkeersinzicht? Lees dan vooral even verder!

Als verkeersmaatregelenmonteur werk jij nauw samen met jouw collega’s en onze opdrachtgevers. Je bevordert de veiligheid en de doorstroming op jouw werklocatie. Je plaatst verkeersmaatregelen op zowel snelwegen als onderliggende wegen. Geen verkeerssituatie is te gek, jij draait je hand er niet voor om. Een mooie uitdaging, iedere dag is anders!

Wat hebben wij te bieden?

Boven alles bieden wij een hele goede werksfeer. Iedereen hoort erbij en alle functies zijn bij ons even belangrijk. Jij bent belangrijk voor ons, want ook jij kunt het verschil maken. Voor jezelf, voor onze klant en voor ons. Wat betekent dat concreet?

- Goed salaris
- Pensioenregeling
- Mogelijkheid tot het rijden in een auto van ons
- Goede kleding en materialen om mee te werken
-Genoeg uren om te werken.
- Mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen
- Na een proefperiode van een maand gelijk een contract met vaste uren


Wat vragen we?

Wij vinden het vooral belangrijk dat jij in ons team past. Wat je in het verleden hebt gedaan en wat je voor opleidingen hebt gevolgd is voor ons niet belangrijk. Onderstaande eigenschappen zijn voor ons belangrijk:

- Groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Op tijd komen
- Houdt van een geintje
- Goede communicatieve vaardigheden

Denk jij dat jij bij ons zou kunnen passen? Super leuk! Je kunt ons een mail sturen, maar ook onderstaand formulier invullen. Dan nemen wij daarna contact met jou op.

Solliciteer direct

Vul je naam en contactgegevens en een korte motivatie in en druk op versturen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op!

Je ontvangt zelf een kopie per e-mail.