Over ons

Wij zijn verbinders

Visscher Traffic is een verkeersmaatregelen aannemer die in heel Nederland actief is. Wij staan met ons ambitieuze team dag en nacht voor u klaar om de meest complexe en reguliere vraagstukken voor u op te lossen. Onze ervaring en brede expertise zorgen ervoor dat uw project goed en efficiënt wordt uitgevoerd.

Onze platte organisatie stelt ons in staat om snel met elkaar te schakelen. Iedereen krijgt bij ons de mogelijkheid om zijn steentje bij te dragen aan het proces en aan de organisatie. Binnen welke functie dat is maakt niet uit, iedereen kan het verschil maken en iedereen draagt bij aan hetzelfde resultaat. Het resultaat: gemotiveerde werknemers en een goede werksfeer.

De mens staat bij ons altijd centraal. Zowel intern als extern. Door u als klant centraal te stellen zorgen wij ervoor dat wij de oplossing aanbieden die bij u en uw project past. Vanzelfsprekend hebben wij hierbij oog voor detail en veiligheid en kunt u van ons een kwalitatief en hoogwaardig resultaat verwachten.

Innovatie

Stilstaan is achteruitgaan. Onder dit motto zijn wij altijd bezig met vernieuwingen en innovatie. Dit passen wij toe op alle facetten binnen onze bedrijfsvoering. Neem bijvoorbeeld onze zelf ontwikkelde software, de opbouw en inzet van onze voertuigen, maar ook de inhoud van onze adviezen. Wij kijken net even een stapje verder, een leuke uitdaging!

De 6 zekerheden van Visscher Traffic

01

Veiligheid staat boven alles. We werken veilig, of we werken niet.

02

Bij ons kunt u terecht voor alle verkeerstechnische vraagstukken. Omgeving, fasering, verkeersafwikkeling, moderne contractvormen. Wij hebben de juiste experts in huis.

03

Wij hechten veel waarde aan onze uitstraling. Onze voertuigen en afzettingen staan er altijd netjes en strak bij.

04

Elk vraagstuk is anders en vraagt om een unieke en creatieve aanpak. Van grote tot kleine projecten, niets gaan we uit de weg.

05

Onze mensen staan dag en nacht voor u klaar. Om storingen en calamiteiten zo snel mogelijk voor u op te lossen.

06

Bij ons staat de mens centraal. Iedereen krijgt bij ons de vrijheid om het verschil te maken. Dit zorgt voor gemotiveerde collega’s en een goede werksfeer.

“"Visscher Traffic zorgt niet alleen voor een veilige werkomgeving, maar denkt ook mee met haar klanten om hen de perfecte aanbieding te doen, ook wanneer een maatregel onverhoopt moet worden aangepast. Voor ons is Visscher Traffic de eerste keuze!"”

— Dicle Klunder, Projectleider Datacount

Onze mensen

Maak kennis met ons team! Stuk voor stuk specialisten op hun eigen vakgebied. Samen zijn wij Visscher Traffic.

Marije Visscher

Mede-eigenaar

Johan Paauw

Mede-eigenaar

Raymond Stuivenberg

Operationeel manager

Gerrit Melchers

Financieel manager

Nathalie Prins

Administrateur

Liane van der Veen - Krale

Administratief Medewerker

Yaron Brasjen

Administratief medewerker

Jeroen Munneke

Projectleider

Jop Hultink

Projectleider

Joost Lubbinge

Projectleider

Johnny Blok

Werkvoorbereider

Frank Bloemers

Werkvoorbereider

Tom Tijssen

Planner

Warner Grave

Planner

Eline Schuijers

Junior verkeerskundige

Ido Stoter

Teamleider ontwerp

Richard van den Brand

Ontwerper verkeersmaatregelen

Rick Veurink

Ontwerper verkeersmaatregelen

Lambert Wijshake

Ontwerper verkeersmaatregelen

Jesse Kingma

Ontwerper verkeersmaatregelen

En natuurlijk onze 50+ andere medewerkers die dagelijks op pad zijn!

Heb je een vraag?

Neem contact op

Het ontstaan van Visscher Traffic

Visscher Traffic is op 1 november 2011 opgericht door Marije Visscher. Zij verruilde daarmee haar ijskar voor een verkeersregelaarsjas en begon als ZZP’er aan een mooi nieuw avontuur. Visscher Traffic groeide binnen een jaar uit naar een onderaannemingsbedrijf in de verkeerstechniek.

Met het groeien van het bedrijf heeft Marije ook een compagnon, Johan Paauw, aangetrokken. Samen met een groeiend aantal monteurs en verkeersregelaars maakten zij mooie werken voor grotere wegenbouwers.

In de daaropvolgende jaren is het bedrijf uitgegroeid tot hoofdaannemer. Vanaf april 2020 is Visscher Traffic gevestigd in een pand dat we geheel naar onze wensen hebben laten bouwen. Dit zorgt voor een verhoogde efficiency en meer werkplezier. Ook benieuwd naar ons nieuwe pand? Kom gerust een kijkje nemen!

Certificaten

Hier ziet u over welke bedrijfscertificaten wij beschikken. Het behalen en integreren van deze certificaten in onze bedrijfsvoering biedt ons de mogelijkheid onze kwaliteit en veiligheid nog beter te waarborgen.

Gerelateerde projecten

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten

Bekijk vacatures Onze projecten