Werken bij Visscher Traffic

Help je ons om de veiligheid en doorstroming op wegen te verbeteren? Sluit je dan aan. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

Wij zijn Visscher Traffic

Wij hebben de visie dat iedere functie een schakel is in onze keten. Welke functie je gaat bekleden maakt niet uit, elke schakel is even belangrijk.

Maak het verschil

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om echt het verschil te maken binnen jouw werkgebied. Heb je een leuk idee? Of zie je ruimte voor verbetering? We horen het graag van je! Heb je dat niet? Ook goed!

Materieel en materiaal waar je trots op bent.

Wij hebben onze zaken goed voor elkaar. Ons materieel is allemaal modern en goed onderhouden. Geen deuken en beschadigingen, maar een frisse en nette uitstraling.

Platte organisatie.

Visscher Traffic heeft een platte organisatie. Heb je een vraag aan iemand? Stap gewoon binnen! Welke functie die persoon bekleedt maakt niets uit. Een open en eerlijke communicatiestructuur is voor ons erg belangrijk.


Persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden jou een plek waar je kunt groeien, waar je gehoord wordt, waar je fouten mag maken, waar je mag vallen en waar we je weer helpen opstaan. Jij bent onderdeel van onze organisatie, alleen samen kunnen we groeien.

Floot.

We maken gebruik van onze eigen gebruiksvriendelijke app: Floot. Hier kun makkelijk je werkorders inzien en je uren schrijven. Dan heb je zelf meer tijd over voor belangrijkere dingen!

Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Uiteraard bieden we je ook goede arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris, een pensioenregeling, kwalitatief goede kleding en materialen om mee te werken. Ook jouw vitaliteit en gezondheid nemen we zeer serieus. We hebben intern een fysiotherapeut en medical trainer, die jou indien gewenst kunnen begeleiden bij lichamelijke klachten.


Hoe smaken jouw tosti’s?

We zijn gek op tosti’s en onze tosti-ijzer draait dan ook overuren in de kantine! We zijn dan ook benieuwd naar jouw tosti recept!

“Visscher Traffic is een goede werkgever, met een hele sociale en menselijke instelling.”

— J. Bakker, Vakman